ПО СЛУЧАЙ 25 ГОДИШНИЯТ ЮБИЛЕЙ

ЧАСТНО УЧИЛИЩЕ „ОРФЕЙ“ ще предостави 10 стипендии за новопостъпили ученици с изявени способности и интерес към математика, български и английски език.

Стипендията е в размер на 2000 евро и се отпуска за цялостният етап на обучение за ученици от подготвителна група до 12-ти кл.

Стипендията ПОКРИВА разходите за:

• Обучение;

• Учебни помагала за целия образователен процес;
• Такси за състезания, в които училището участва.

ПРОЦЕДУРА ЗА ОТПУСКАНЕ НА СТИПЕНДИЯТА:

1. Подаване на молба- свободен текст

2. Предварителна селекция
3. Събеседване с учениците и родителите- 15 март
18 март- обявяване имената на приетите ученици!

ЧАСТНО УЧИЛИЩЕ “ОРФЕЙ” е основано 1996 г. с програма за изучаване на чужди езици в съчетание с изкуства. В училището се обучават ученици, насочени към художествена и хуманитарна изява, като равностойно в колектива се интегрират деца на различни възрасти (от 4 до 19г.). Това създава неповторима атмосфера, в която децата растат заедно и се учат да си помагат и да приемат равностойно всеки. Тук всяко дете получава индивидуално внимание и подкрепа, за да успее да разгърне максимално своите природни заложби. Уникална организация на живот с хармоничен баланс между учебна дейност и разтоварващ блок с изкуства, която не позволява на децата да се претоварват умствено. Вече 25 години УЧИЛИЩЕ “ОРФЕЙ” успешно отстоява своето място в българската образователна система. Интересът с всяка изминала година расте. Това е добра атестация за работата на мотивирания и високо професионален екип от специалисти, които са не просто преподаватели, а учители, приятели, сътрудници на децата по пътя на тяхното израстване.

Подаване на документи на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Контакти: гр. София, 1404 ж.к. “Гоце Делчев” ул. “Г. Измирлиев” № 24 в сградата на 121 СУ “Георги Измирлиев“
0888 866566 , 0886 911227 и 0888 410884 , www.orfei.net